Belföldi Hírek Arhívuma / Külföldi Hírek Arhívuma / Városi Hírek Arhívuma / Megyei Hírek Arhívuma
Aktuális Hírek Arhívuma / Bűnügyi Hírek Arhívuma / Közlekedési Hírek Arhívuma / Tudományos Hírek Arhívuma
Oktatási Hírek Arhívuma / Pályázati Hírek Arhívuma / Ifjusági Hírek Arhívuma / Kultura, Szorakózás Hírek Arhívuma
Sport Hírek Arhívuma / Gazdasági Hírek Arhívuma / Nem Kategorizált Hírek Arhívuma

Betüméret:
Eltûnt! Keressük Juhász Andreát (Tatabánya)
A 17 éves Juhász Andrea 2010. szeptember 15-én 13.00 órakor távozott ismeretlen helyre tatabányai otthonából. Ez idõ óta egy alkalommal jelentkezett édesanyjánál telefonon, azóta azonban semmit sem tudnak róla. Juhász Andrea kb. 174 cm. magas, vékony testalkatú, bõre barna, haja sötétbarna egyenes szálú, vállig érõ, szeme barna, különös ismertetõ jele nincs.
Tovább...


Idõjárás-elõrejelzés november 27-tõl

Hír frissítése: 2010.11.27 - 13 órakor: Tatabányán a havazás reggel 7 órára elállt, az utak hókásásak, a járdák latyakosak, helyenként csúsznak.
Az éjjel délnyugat felõl egyre több helyen kell csapadékra számítani, kezdetben nagyrészt esõ, havas esõ, majd kelet és dél kivételével havazás várható.
Tatabányán az éjfél elõtti havas esõbõl hajnal 1 órakor erõteljes havazás kezdõdött. Az utak havasak, csúszósak, jelen pillanatban is esik, és 20 Km/órás sebességû észak nyugat szél fúj, minusz 1 fok körüli a hõmérséklet.

Tovább...


Idõjárás elõrejelzés: Támad a tél

Pocsék idõszak vár a frontérzékenyekre, az idõjárási paraméterek következõ napokat jellemzõ görbéi ugyanis leginkább a hullámvasútra emlékeztetnek, hol meleg-, hol hidegfronti tünetek fogják tehát terhelni szervezetünket, nem beszélve a szeles idõrõl, mely tovább ronthatja majd hõérzetünket.

Tovább...


Idõjárás jelentés - Lassú, fokozatos lehûlés, hózápor is lehetséges

Aki az elmúlt napokban legalább egy kicsit is kimozdult a friss levegõre, azt hihette, hogy tavasz van: ragyogó napsütésben volt részünk, és helyenként jó 8-12°C-kal volt melegebb az ilyenkor szokásosnál, néhol 21°C-ot is mértek. (A hajnali ködfoltok viszont északnyugaton hosszabb ideig is megmaradtak, így az arrafelé élõk nem tudták maradéktalanul élvezni a szép, napos idõt.)
Tovább...


Idõjárás jelentés szerdáig
Vasárnap folytatódik a napos, száraz, már-már tavaszias idõ. A déli, délkeleti szél a Dunántúlon megélénkül , idõnként meg is erõsödhet, máshol gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. 15-21°C-ot mérhetünk a legmelegebb órákban.
Tovább...


„Látni és Látszani” Komárom-Esztergom megyében
Kedvezõ baleseti statisztikával büszkélkedhet a megye. 2010. elsõ tíz hónapját elemezve megállapítható, hogy a halálos kimenetelû balesetek száma 45%-kal csökkent, amely 13 életet jelent. A könnyû sérüléssel járó közlekedési balesetek száma is csökkent, 2009 azonos idõszakához képest 36 balesettel kevesebb történt Komárom-Esztergom megyében. Sajnos a súlyos sérüléssel járó balesetek esetében nem sikerült változtatni a negatív tendencián. Összehasonlítva 2009 és 2010 elsõ 10 hónapját 2 százalékos növekedés mutatható ki.
Tovább...


Idõjárás-elõrejelzés
Pénteken reggel általában közepesen felhõs égboltra tekinthetünk fel, de csapadék nem valószínû. A délnyugati szelet északkeleten továbbra is élénk lökések kísérhetik. A kevésbé szeles tájakon - tehát kelet, északkelet kivételével többfelé - képzõdhetnek ködfoltok. A minimumok 5-9°C körül várhatóak.
Tovább...


Idõjárás elõrejelzés
Kedden borult és sokfelé esõs idõre fogunk ébredni, az északi szél sokfelé megerõsödik. A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet 3 és 8 °C között alakul. Napközben északnyugat felõl csökkenni kezd a felhõzet, a Dunántúl jelentõs részén számottevõ csapadék nem lesz.
Tovább...


Idõjárás elõrejelzés október 20-tól 25-ig

Szerdán reggel sok lesz a felhõ hazánk felett, sokfelé várható esõ, szitálás. Az északnyugati szél mérsékelt vagy gyenge lesz, keleten néhol pára- és ködfoltok képzõdhetnek. 3-8 °C közé hûl a levegõ. Napközben borongós, csapadékos idõ valószínû, csak a késõ esti óráktól kezd szûnni az esõ észak, északnyugat felõl. Az északnyugati szél a Kisalföldön és a középsõ országrészben többször megélénkül, máshol mérsékelt marad a légmozgás. 8-13 °C-ig emelkedik a hõmérséklet.
Tovább...


IdõKép Idõjárás jelentés

Pénteken észak felõl erõsebben megnövekszik a felhõzet, de a déli területeken továbbra is sok napsütés várható. Csapadék nem valószínû. A Kisalföldön idõnként megélénkül az északnyugati szél. 12 és 16 °C közé melegszik a levegõ.
Tovább...


A Tatabányai Anzix Szerkesztõségének közleménye!
Tisztelt Olvasóinkat tájékoztatjuk, hogy szerkesztõségünk 20/480-4682 telefonszáma 2010 október 5.-én MEGSZÛNIK!
Tovább...


Idõjárás elõrejelzés kedd estig
Hétfõn reggel változóan, a Dunától keletre derült vagy gyengén felhõs, csapadékmentes idõ várható, néhol párássá, ködössé válhat a levegõ. A Dunántúl keleti részén élénk lesz a délkeleti szél. Általában 4-9 °C-ig csökken a hõmérséklet, de északkeleten néhol hidegebb is lehet.
Tovább...


Elhunyt Budai Sándor
Életének 81. esztendejében, szeptember 27-én elhunyt Budai Sándor (Budai III) egykori NB I-es labdarúgó, a Tatabányai Bányász, a Szegedi Haladás, a Bp. Honvéd és a Vörös Meteor volt játékosa.
Tovább...


Idõjárás jelentés szeptember 25-ig

Az éjszaka nyugat felõl tovább folytatódik a felhõzet csökkenése, így hétfõn többnyire derült égboltra ébredhetünk, helyenként ködfoltok képzõdhetnek. Napközben szép, napsütéses idõ várható, a hõmérséklet a hajnalban mérhetõ 4, 9 °C-ról 16, 18 °C közé emelkedik. Gyenge, keleten mérsékelt lesz az északi szél.
Tovább...


Ismét elromlik az idõ

Az elmúlt hét borongós idõszaka után pár napig (ahogy ma is) élvezhettük a szeptemberi napsütést, amely nem volt ugyan zavartalan, de a kellemes hõmérséklet mellett, és a csapadékos napokat követõen igazán jól esett szervezetünknek: kimozdulhattuk, kirándulhattunk a szabadban, jó volt feltöltõdni egy kis energiával. Az utóbbi idõben idõjárásunkban oly' gyakori mozgalmasság ezen a héten is megmutatja magát - és ez megint a csapadékos idõt jelent.
Tovább...


Sok esõre figyelmeztetnek a meteorológusok

Akár 30 mm csapadék is lezúdulhat egyetlen nap alatt, öt régió narancs-, kettõ citromsárga. A hétvégén javul az idõ. Az Országos Meteorológiai Szolgálat narancssárga figyelmeztetést adott ki pénteken öt régióra: a Dunántúl középsõ és déli részén, Közép- és Észak-Magyarországon, valamint a Dél-Alföldön lehet nagy mennyiségû csapadék.
Tovább...


Egyelõre marad a változékony, igazi õszi idõ...

Hétfõn délnyugat felõl átmenetileg erõsen megnövekszik a felhõzet és fõleg a Dunántúlon és a déli tájakon szórványosan várható kisebb esõ, zápor. Reggel 8, délután 17 fok körül alakul a hõmérséklet. Gyenge lesz a változó irányú szél. Hidegfronti hatással számolhatunk.
Tovább...


Viharos szél, újabb esõk, hûvös idõ!

Szerdán - a tanítás elsõ napján - lassan csökken a felhõzet és nyugat felõl egyre többfelé bújhat elõ a nap, de a keleti országrészben még délután is kialakulhat esõ, záporesõ.Továbbra is többfelé viharos lesz az északnyugati szél. És a csúcshõmérséklet is csak 18 fok körül várható - némi vígasz a sulikezdéshez a szeles, hûvös idõ.
Tovább...


Segítsen megtalálni az idõs bácsit!

A hetvenhárom éves Paróczy József télikabátban tûnt el tatabányai otthonából. A nagyon sovány testalkatú, 160 centiméter magas, õszes hajú Paróczy József kedden délután négy óra körül tûnt el Ságvári Endre úti otthonából - azóta nem adott életjelet magáról.
Tovább...


Megérkezett Magyarországra a Youtube-videós csalás

Az utóbbi néhány napban kezdett el a magyar neten is terjedni a "tiny YouTube video" néven elhíresült netes átverés, ami július óta szedi áldozatait. A spam a jól ismert YouTube logóval próbálja magát valódinak mutatni, de elég tapasztalatlannak kell lenni ahhoz, hogy valóban átverjen.
Tovább...