Belföldi Hírek Arhívuma / Külföldi Hírek Arhívuma / Városi Hírek Arhívuma / Megyei Hírek Arhívuma
Aktuális Hírek Arhívuma / Bűnügyi Hírek Arhívuma / Közlekedési Hírek Arhívuma / Tudományos Hírek Arhívuma
Oktatási Hírek Arhívuma / Pályázati Hírek Arhívuma / Ifjusági Hírek Arhívuma / Kultura, Szorakózás Hírek Arhívuma
Sport Hírek Arhívuma / Gazdasági Hírek Arhívuma / Nem Kategorizált Hírek Arhívuma

Betüméret:
FIGYELEM! Számítógépes VÍRUSVESZÉLY!

Sajnos újra támadnak a vírusok, szerkesztõségünkben is percenként esik be olyan levél ezen cikkünk írása közben is, amiben Power Point (PPT), PDF, RAR, ZIP vagy HTML végzõdésû fájlokat tartalmazó levél található.
A veszélyt sokan nem ismerik fel, sõt még meg is mosolyogják: "Vírusos lesz a gép? Miért csak nem tüsszögni fog?" Nos nem tüsszögni fog, annál rosszabb dolgokat is tehet.
Tovább...


Egy csepp figyelem - az elsõ szûrés Tatabányán indul

Idén ötödik alkalommal indít országos ingyenes szûrõkampányt az Egy csepp figyelem alapítvány. Az õszig tartó kampány során ingyenes vércukorszint, vérnyomás, koleszterinszint-méréssel, testösszetétel-monitorozással, melanóma-szûréssel és bõrtípus-tanácsadással várnak mindenkit.
Tovább...


Majális - programok egész hétvégén
Tûzoltó majálist rendeznek a hétvégén (május 1-2.) a tatabányai Csónakázó-tónál. A Csónakázó tóhoz délelõtt tízkor felvonulás indul a Szent Borbála térrõl, a Köztársaság úton át. A programok szombat délelõtt májusfa állítással kezdõdnek. Térzenét ad a Bányász Fúvószenekar. Napközben különféle bemutatók, sportprogramok, zenés-táncos elõadások szórakoztatják majd az érdeklõdõket. 11-kor a Tatabánya Városi Fesztivál Fúvószenekar játszik. Délután egykor a tarjáni Siker sramlizenekar, majd a Sramlikings zenél. Négykor a Cinege és Pintyõke Gyermektánc csoporok mûsorát láthatjuk a színpadon. Ötkor Delhusa Gjon, hatkor az Ízisz Tánccsoport, majd este héttõl tízig, a Buli Band vár mindenkit. Délután kettõtõl hatig véradás is lesz a Vöröskereszt szervezésében.
Tovább...


FONTOS KÖZLEMÉNY!
A Tatabányai Anzix Szerkesztõsége ezúton közli a kedves olvasókkal, hogy a Szerkesztõségünkben zajló teljeskörû villanyszerelési munkálatok miatt néhány napig a hír szolgáltatásunk és az oldal napi frissítése IDEIGLENESEN szünetel.

Tovább...


Gyertyagyújtás a lengyel áldozatokért
Néma gyertyagyújtással emlékezik Tatabánya a tragikus körülmények között elhunyt lengyel köztársasági elnökre, 95 honfitársára és a II. világháborúban hõsi halált halt katyini mártírokra április 17-én szombaton 17 órától a Béke parkban (megyeháza mögött) Esterházy János szobránál.
Tovább...


Mentõ és tûzoltóautó akcióban a belvárosban

18:25 - Tatabánya:
A délutáni kellemes madárcsicsergést vijjogó sziréna hangja törte meg. Mentõautó igyekezett eljutni a Béla király körtérre.

Tovább...


Húsvéti nyúlmenhely
Sok családban a mai napig hagyomány, hogy a gyerekek élõ nyuszit kapnak ajándékba. De mi lesz velük a húsvét elmúltával?
Tovább...


Ne tûnjön rendõrnek, aki nem az!
Egy ombudsmani vizsgálat hatására a polgárõrök a jövõben nem használhatnak olyan gépkocsit és egyenruhajelzést, amely akár részben is a rendõri állományhoz való tartozásukra utalna - közölte az Országgyûlési Biztos Hivatala pénteken az MTI-vel.

Tovább...


Április 1 - Avagy egy bolond nap krónikája
Nem mind arany ami fénylik, nem mind valódi, ami hír.

Tovább...


A régi rendszer jobb volt!

Kedves olvasóink!
Tudósítónktól most kaptuk a hírt egy tüntetésrõl:

Tovább...


Eltûnt egy 11 éves kislány (Tatabánya)
Konyecsni Barbara kedden 16:00 órakor ment el otthonról, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Iskolába nem ment szerdán, barátai, osztálytársai sem tudnak róla.

Tovább...


Még mindig sok az avartûz
A tûzoltóság ügyeletesétõl megtudtuk: az elmúlt idõszak riasztásainak többsége még mindig avar- és bozóttüzekhez történt.

Tovább...


Óraátállítás 2010 március 28.-án!

Kezdõdik a nyári idõszámítás!
Tovább...


Új tûzoltó autó a tatabányai tûzoltóságon

Újdonság

Tovább...


Technikai felhívás
Reklám, vagy ellenreklám, vagy nem - sajnos megér egy misét.
Tovább...