Belföldi Hírek Arhívuma / Külföldi Hírek Arhívuma / Városi Hírek Arhívuma / Megyei Hírek Arhívuma
Aktuális Hírek Arhívuma / Bűnügyi Hírek Arhívuma / Közlekedési Hírek Arhívuma / Tudományos Hírek Arhívuma
Oktatási Hírek Arhívuma / Pályázati Hírek Arhívuma / Ifjusági Hírek Arhívuma / Kultura, Szorakózás Hírek Arhívuma
Sport Hírek Arhívuma / Gazdasági Hírek Arhívuma / Nem Kategorizált Hírek Arhívuma

Betüméret: Cikk nyomtatása
Vissza a hírekhez

Idõjárás-elõrejelzés november 27-tõl

Hír frissítése: 2010.11.27 - 13 órakor: Tatabányán a havazás reggel 7 órára elállt, az utak hókásásak, a járdák latyakosak, helyenként csúsznak.
Az éjjel délnyugat felõl egyre több helyen kell csapadékra számítani, kezdetben nagyrészt esõ, havas esõ, majd kelet és dél kivételével havazás várható.
Tatabányán az éjfél elõtti havas esõbõl hajnal 1 órakor erõteljes havazás kezdõdött. Az utak havasak, csúszósak, jelen pillanatban is esik, és 20 Km/órás sebességû észak nyugat szél fúj, minusz 1 fok körüli a hõmérséklet.

A hegyekben akár 10 cm-t elérõ hóréteg is kialakulhat reggelig. A hõmérséklet átlagosan -2 és +3 °C közé süllyed.

Szombaton napközben a Dunántúlon több órára kisüt a Nap, északkeleten azonban erõsen felhõs marad az égbolt és ott kezdetben még több helyen lehet gyenge havazás. A nyugati irányú szél délnyugat kivételével megélénkül, helyenként megerõsödik. A csúcshõmérsékletek 0 és 6 °C között várhatóak.

Vasárnap virradóra délnyugat felõl erõsen megnövekszik a felhõzet, csapadék azonban sehol sem valószínû. A délkeletire forduló légmozgásban a legalacsonyabb éjszakai hõmérsékletek -1 és -6 °C között alakulnak.

A folytatásban is erõsen változékony idõjárásra van kilátás; esõ, zápor, hózápor, sõt helyenként akár is havazásra is lehet számítani, december erõs felmelegedéssel köszönt be.
Időpont:
2010-11-27 06:21:24
Forrás: Idõkép.hu